Modele de unghii cu o singura culoare

Atmosfera poveștii de iarnă, a sérieux și a romantismului este creată de manichiura cu imprimeu de pulover. Aceste Unghii sunt în Trend doar pe perioada sezonului rece. Aici se poate Experimenta cu nuanțele și texturile. În 2018 imprimeul de ã trebuie să se regăsească pe toate degetele. Manichiura cuarț este una extrem de delicată. EA capătă tot mai mult Teren DIN an în an. în 2018, acest efect ar trebui să devină întruchiparea feminității și rafinamentului. Striațiile Albe soin délicat creează efectul cuarțului pot naturel fi abținute cu ajutorul unei simple scobitori. Și nimeni nu-și va da seama că manichiura a fost făcută acasă și nu la salon. Nuanțele recomandate sunt Roz PAL și Bej Lucios. Ținând cont de faptul că motivele geometrice sunt din nou în vogă, unghiile cuarț se încadrează Perfect la capitolul ultimul Trend. Acest Model de manichiură este potrivit pentru ocaziile speciale și pentru mirese. 30 de manichiuri de PE Instagram care te vor persuge să renunți la unghiile Nude Părul Într-o singură culoare este OUT! Cum să te vopsești în 2018 Manichiura este Cartea de vizită a oricărei femei.

Poți fi fără machiaj, fără coafură, însă unghiile trebuie să fie Mereu bine îngrijite. O manichiură impecabilă Cine oferă mai multă încredere. De aceea am Decis să vă prezentăm ultimile tendințe în Materie de manichiură, în mod Special MODELE pentru unghiile scurte, Care să vă inspire în acest Sezon. Unghiile de culoare bordo se pot Decora nu doar cu auriu, Dar și cu argintiu. Pentru aceasta puteți folosi sclipici, pigmenți, kami Fubuki, romburi și autocolante. În ultimele colecții de ojă-gel au apărut foarte multe nuanțe interesante de bordo: de la deschise pana la cele mai întunecate. Acest Tip de manichiură este foarte ușor de realizat. Baza o taiate un lac transparent, iar Culoarea Este, de fapt, o Pudră-hologramă care da un aspect deosebit. Îți aduce aminte de coada unei SIRENE. Avantajul este că manichiura este potrivită pentru orice astuce de ținută. Al doilea modèle pe care îl poţi vedea în filmuleţ arată destul de complicat, însă nu este, ci ai nevoie de răbdare şi ceva timp ca să se usuce toate straturile de ojă.

Ai de folosit Două Culori: una deschisă şi una închisă. Alege Care să fie Culoarea de bază, apoi aplic-o PE cealaltă PE deasupra, puţin peste jumătatea unghiei. PE mijloc, peste Culoarea de deasupra, desenează buline cu cealaltă culoare, pe care le întrepătrunzi apoi cu Alte buline. PE margini desenează buline mai mici şi la finale VEI avea un modèle ce pare destul de complicat. Vezi cum să procedezi şi încă un model de manichiură în Video-UL de mai jos! Trecerea gradată a culorii arată PE Unghii deosebit de fin și delicat. Unghiile ombre scurte în 2018 ar trebui să fie în topul popularității, deoarece permite un gradient de orice Culori. Ombre este réel în orice moment al anului, important este să alegeți nuanțele potrivite. Este recomandat pentru orice lungime de Unghii. CEA mai avantajoasă culoare pentru acest design se consideră nuanța de Negru-bordo.

Fotografiile ne prezintă cele mai recente inovații în designul unghiilor de culoare bordo. Dar chiar Dacă nu Cine dorești să încerci cele mai spectaculoase modele de Unghii cu gel, tot merită să încerci unghiile tehnice, MAçar pentru a te Bucura de acel aspect Perfect al manichiurii și de rezistență. Dacă forma unghiilor Tale nu este prea ofertantă, chiar și o simplă culoare bloc aplicată PE unghie Cine va transforma manichiura, atâta timp Cât VEI corecta forma cu ajutorului gelului. În același timp ombre presupune moderație în folosirea elementelor décoratif, deoarece Sitiera riscul de “suprasaturare” a unghiilor Care deja conțin un joc de Culori. Manichiura în Culori stridente se potrivește domnișoarelor, iar Doamnelor de vârstă medie Li se recomandă nuanțele Calde și liniștite.

Posted in Uncategorised